Wij hebben niet zomaar voor de naam AGAVE gekozen. De AGAVE staat bekend om zijn veelzijdigheid. U kunt de AGAVE tegenkomen als plant, als drank, als touw en als zalf.

Als kantoor willen wij ook veelzijdig zijn. Veelzijdig in ons dienstenpakket, maar ook veelzijdigheid in onze opdrachtgevers. De AGAVE-plant als logo geeft krachtig weer dat wij naar u toe veelzijdigheid en diversiteit willen uitstralen.

AGAVE is een zeer veelzijdige plant. U komt AGAVE tegen als plant, als drank, (tequila), als touw (sisal), als zalf (Aloë vera). Daarnaast wordt de AGAVE als grensaf in gebruik. Zo kunnen wij voor u grensverleggend actief zijn.

Een AGAVE is zo veelzijdig dat wij deze plant als logo van ons bedrijf kiezen.

A-GAVE in het kort.

Vragen stellen kan elk accountantskantoor. Wij stellen graag kritische vragen. Op deze manier komen we dieper tot de kern en kunnen wij onze dienstverlening perfect aanpassen op uw onderneming. Juist doordat onze dienstverlening op maat wordt gemaakt werken we samen met u naar een rendabele onderneming. Onze tarieven zijn eenvoudig en duidelijk, u betaalt nooit teveel, want de kennis die wij in huis hebben krijgt u er standaard bij. Wij kunnen u bijstaan in elke fase van uw onderneming, wij starten met u op en denken mee om de ontwikkeling optimaal te houden, maar wij kunnen u ook helpen met het beindigen van uw onderneming.

Onze speerpunten zijn:

  • Sterker door samenwerking;
  • Ondernemer met de ondernemer;
  • Altijd tijd voor u.

Ondanks dat A-GAVE een relatief klein kantoor is, zijn wij wel in staat dezelfde service te bieden als een volwaardig accountantskantoor. Wij onderscheiden ons door heldere en eerlijke tarieven.

Wij zijn een AA-accountantskantoor. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij erg selectief in het aannemen van personeel. Eenmaal aangenomen bij A-GAVE Accountants betekent een constante opleiding om de vakkennis altijd up-to-date te houden.

Onze personeel bezit ondernemerskwaliteit, zo zijn wij in staat als ondernemer met u mee te denken.

Wie zijn A-GAVE?

Even voorstellen:

Anton

Anton van Gaalen (geboren 1957):

Eigenaar / accountannt van A-GAVE Accountants BV. Hij is gecertificeerd als AA-accountant. Anton heeft een achtergrond in zowel de accountancy als in het bedrijfsleven. Zo is Anton werkzaam geweest als controller bij een automobiel- en leasingbedrijf en bij een beursgenoteerd ingenieursbureau (Grontmij). Deze controllerservaring gecombineerd met de accountantservaring biedt voor u een unieke ondersteuning.

Nick

Nick van der Sanden:

Nick is vanaf 2007 werkzaam bij A-GAVE Accountants. Vanuit de stage van het MBO is hij doorgegroeid naar een volwaardig assistent accountant. In 2016 is Nick afgestudeerd op HBO niveau. Tevens is Nick onder meer belast met de Horecabedrijven, IT gerelateerde, Kappers, beauty en wellness bedrijven. Nick is de back up voor de loonadministratie. De aangiften erfbelasting worden door Nick behandeld. Op vrijdag heeft Nick zijn pappadag. 

Danny

Danny Dik:

Danny is vanaf 2008 werkzaam bij A-GAVE Accountants. Na zijn MBO-studie heeft Danny zich ontwikkeld tot assistent accountant en fiscaal medewerker. Danny is bezig met een SPD studie. Danny is verantwoordelijk binnen A-GAVE accountants voor de meeste particuliere belastingaangiften. Daarnaast verzorgt Danny de administraties voor onder meer de bouwgerelateerde bedrijven. Op woensdag heeft Danny zijn studiedag.

Pascal

Pascal Graafmans:

Pascal heeft in 2009 zijn MBO stage gedaan bij A-GAVE Accountants en is daarna in dienst getreden bij A-GAVE Accountants. In 2016 rondt Pascal zijn studie op HBO niveau af. Binnen A-GAVE is Pascal verantwoordelijk voor de grotere MKB bedrijven. Pascal heeft op maandag- en dinsdagmiddag zijn studiedag.

 
Hannie

Hannie Reijneveld- Vuijk:

Hannie is in 2013 bij A-GAVE Accountants in dienst getreden. Binnen het kantoor is zij verantwoordelijk voor de kantoor administratie en het debiteurenbeheer. In piekmomenten ondersteunt zij de administratie door in te boeken. Zij is het eerste aanspreekpunt binnen het kantoor. Hannie is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Rick

Rick Kanters

Rick is na zijn stageperiode van het MBO eind 2013 in dienst gekomen bij A-GAVE Accountants BV. Hij zal zich in de komende jaren bij gaan scholen tot HBO niveau. Rick ondersteunt de medewerkers Danny, Pascal en Nick bij het uitvoeren van de administraties, jaarrekeningen  en belasting aangiften. Daarnaast heeft Rick een aantal eigen klanten in portefeuille. Binnen A-GAVE is Rick het eerste aanspreekpunt voor de salarisadministratie.

Rense

Rense Simon

A-GAVE Accountants wil actief zijn in de agrarische sector. Hiertoe is in 2015 Rense Simon aangetrokken. Na 3 jaar bij ABAB te hebben gewerkt is hij in 2015 ons team komen versterken. Hij zal met name Pascal ondersteunen en de agrarische sector gaan bedienen. Samen met Danny Dik is hij mede verantwoordelijk voor de particuliere aangiften.

Maarten

Maarten van de Westen:

Na afloop van de MBO stage periode via het Florijn College te Breda is Maarten in dienst in 2015 getreden bij A-GAVE Accountants BV.Maarten houdt zich voornamelijk bezig met het inboeken van administraties en het ondersteunen van collega’s bij het voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen. Tevens behoort tot zijn taken pakket het voorbereiden en opstellen van belastingaangiften. In 2016 is Maarten gestart met de opleiding SPD.Maarten heeft op donderdag een studiedag

A-GAVE Accountants B.V.
Bredaseweg 33
4901 KN Oosterhout

EMAIL
info@a-gave.nl

TELEFOON
0162 - 454 471

Fax
0162 - 454 291

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn open van
maandag tot en met vrijdag
van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Op afspraak zijn wij ook ’s avonds en op zaterdag geopend.

Nieuwe vestiging
Nispensestraat 15
4701 CR Roosendaal